Középmotor szettek NYOMATÉKszenzoros CYC MOTOR X1PRO - PHOTON 1500-5000W motorok

A CYC MOTOR LTD. -ről már lehet sokan hallottatok, viszont azt lehet nem tudjátok,  a GNG electric LTD. csapattal dolgozik együtt 2018-19 óta, a JON CHAN által megálmodott irányba tartva, mely a nagy teljesítményű közép motorokat erősíti a E- kerékpár piacon.  A már jelenlegi ÚJ TÍPUSOK előtt is gyártottak közép motorokat a GNG electric-nél , nagyobb teljesítménnyel (3-5 kW),  viszont nagyban gondolkodott a CYC motor LTD. ügyvezetője, irányt mutatója, és 2018-tól ez az irájnyváltás meg is történt, így hozták létre a mindenki által elérhető, egyszerű beépítő rendszereket, mellyel határ a csillagos ég, mind teljesítmény, mind technika terén, így a csapattal elindították a CYC motor LTD -t.

A CYC palettájának első verzióját az X1 PRO GEN 1 és GEN2 hajtókar szenzoros és nyomaték szenzoros verziót is több év teszt előzte meg mielőtt azt piacra dobták nyilvánosan is, ezzel kezdte a cég - EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CÉGÜN, az EXTREM WORLD 2020 KFT is jeleskedett érdemben a fejlesztések sikeres jobbátételében, mivel a mintapéldányokat amiket bekértünk a CYC motor LTD.-től , azok tesztelése során fellépő hiányosságokat, kivitelezési hibákat, észrevételeket dokumentáltuk a cég felé, hogy azok jobbak legyenek, így már az új alkatrészeket, módosításokat, több esetben is utólag elvégezték, majd azon alkatrészeket elküldték részünkre, ami után javultak, vagy teljesen megszűntek az akkori hajtások problémái, így mára már azt kell mondjuk, hogy a CYC motor LTD. hajtásrendszerei kiválóak, azok magas minősége mindenki számára örömöt fog okozni használat során, elkezdve a legújabb X1 PRO GEN4, X1 Stealt GEN3, PHOTON-tól, a további, újabb típusokig......

Szóval, jelenleg  a motorok teljesítménye, nyomatéka, minősége mindegyik verziónak kimagasló, ezek FENEVADAK , de mégis kezelhetőek, BRUTÁLISAT tolnak , de közben komfortosak, ha akarsz motorozol, ha akarsz túrázol, mindenkinek azt hozza amit szeretne.............  és mindentéren 21 dik századi megoldással, a FÖLD LEGERŐSEBB szériagyártású NYOMATÉK SZENZOROS KÖZÉPMOTORJAI ezek.

Minden CYC motor LTD. által gyártott hajtásrendszerre 3 ÉV jótállást biztosítunk !

Különlegessége a hajtásrendszereknek, hogy egy gombnyomással le lehet butítani a menetteljesítményt EU szabványra, tehát a 250W folyamatos teljesítményre és a 25km/h végsebesség tartományra és az elmaradhatatlan E-gázkar funkció kiiktatására, amivel a tv. előírásain belül lehetsz.

HASZNÁLD KI a TECHNIKÁT, élvezd a KIMAGASLÓ teljesítményt !!!

 

Nézet:
-7%
ÚJ
  CYC PHOTON 36-52V  250W/2000W  -110Nm- Bluetooth APP -nyomatékszenzoros KÖZÉPMOTOR -
  CYC PHOTON 36-52V  250W/2000W  -110Nm- Bluetooth APP -nyomatékszenzoros KÖZÉPMOTOR -
620 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
577 900 Ft
-4%
ÚJ
  CYC X1 PRO GEN4 36-72V 5000W - max. 280Nm- Bluetooth APP -nyomatékszenzoros KÖZÉPMOTOR
760 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
729 000 Ft
Sorrend: