Jótállás és még több

Jótállás verziók : Minden termékünkre 1 ÉV kötelező jótállást biztosítunk, 

+ 1 ÉV kiterjesztett jótállást igényelhetsz ITT  a következő termékekre: KÖZÉPMOTOROK, AGYMOTOROK, AKKUPAKKOK, de bármely termékünkre, amely meghaladja a bruttó 100.000 ft összeget (ez a + opció 29.900 ft bruttó összeg ellenében vehető igénybe/ db termék ),

ha többet akarsz akkor,

 +2 ÉV kiterjeszett jótállást igényelhetsz ITT a következő termékekre : KÖZÉPMOTOROK, AGYMOTOROK, AKKUPAKKOK, de bármelyik termékünkre, amely meghaladja a bruttó 100.000 ft összeget /ez a + opció 49.800 ft bruttó összeg ellenében vehető igénybe/ db termék ).

Természetesen fel kell mérned ,melyik termék az amire megéri neked kérni (hogy biztosítsd magad)

a + kiterjeszett jótállást.

 

Jótállás részletes leírása:

Az alap 1 ÉV jótállást minden termékünknél kötelezően biztosítjuk, ami tartós fogyasztási cikknek minősül, (tartós fogyasztási cikkekről szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint) ami azt jelenti ,hogy a vásárlást követően (kiszállítás esetén a csomag átvétel ideje) 1 ÉVen belül ha a termék gyártási hibás ,vagy olyan mód meghibásodik ,hogy az használhatatlan (teljesen) ,vagy nem képes ellátni azt a funkcióját teljes mértékében (csak részben) amire szolgáltatott ,akkor mi vállaljuk ,hogy saját költségre a terméket megjavítjuk/javíttatjuk , kicseréljük , legvégső esetben árleszállítást alkalmazunk a terméknél ,ezek közül a lehető legoptimálisabbat választjuk ,kivételt képez az az eset ,ha nem rendeltetés szerűen volt használva a termék ,vagy beépítésre szánt terméknél nem szakszerű volt a beépítés,vagy bizonyos termékeknél, ahol a karbantartás javasolt, annak elmaradásából bekövetkezett meghibásodás.

KÖZÉPMOTOROK ESETÉN ÁTVIZSGÁLÁS/KARBANTARTÉS ERŐSEN AJÁNLOTT 2000km-5000km-8000km, vagy vásárlást követően fél évvel, EZZEL is elkerülhető az idő előtti meghibásodás !!! VALAMINT EZ IS FELTÉTELE LEHET EGYES MEGHIBÁSODÁSOK JOGORVOSLATÁNAK  ALKALAMZÁSÁHOZ !!! A KARBANTARTÁST CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HIVATALOS SZERVÍZ VÉGEZHETI (bármelyik javító műhely ami legálisan működik), AKI RENDELKEZIK A MEGFELELŐ TUDÁSSAL ÉS HOZZÁÉRTÉSSEL , VALAMINT A KARBANTARTÁST IGAZOLNI IS TUDJA SZÁMLAADÁSSAL, CÉGÜNK RENDELKEZIK A FENTI TULAJDONSÁGOKKAL, EZÉRT ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN TUDJUK FOGADNI AZ ÁTVIZSGÁLÁSRA SZÁNT KÖZÉPMOTORT. Átvizsgálás karbantartás költsége a nálunk vásárolt középmotor esetén bruttó 5.000ft, máshol vásárolt középmotor esetén bruttó 8.000ft (tartalmazza a külső és belső szerkezeti elemek átvizsgálását, annak zsirzását, esetleges hiba feltárást) alkatrész cserét nem tartalmaz az ár, továbbiakról érdeklődjön emailban, a zoldalkatreszek@gmail.com -on.

HÁZI BARKÁCSOLÁS ESETÉN A JÓTÁLLÁSI JOG NEM ÉRVÉNYESÍTHETŐ !!!

VALAMINT A 250W-os elektromos kerékpár átalakító motor szettek és kerékpárok max. sebesség beállítása gyárilag 25km/h, a 250W-nál nagyobbaknak, 350W/500W/750W/1000W és felette pedig 35km/h alatti. Amelyik rendszernél lehetőség van a végsebességet állítani és a gyári beállítástól felfelé eltér a felhasználója vagy tulajdonosa, akkor az ebből adódó idő elötti alkatrész elhasználódások, törések, vagy bármilyen szerkezeti vagy elektronikai meghibásodás esetén a jótállási jogot nem lehet az adott termékre érvényesíteni, ez azt jelenti, hogy a javítás, felújítás vagy cserealkatrészből adódó költségek a tulajdonost/felhasználót terhelik.

A tulajdonos/felhasználó a jótállási jogát csak a gyári beállítások megléte mellett bekövetkezett jótállási időn belüli gyári meghibásodások esetén, valamint megfelelő normál lakosságú felhasználás mellett gyakorolhatja.

A ZÖLD alaktrészek webáruházában kínált összes termékre vonatkozóan a nem szakszerűen beszerelésből és a nem megfelelően használt termékek idő előtti meghibásodásából adódó jótállási jog nem érvényesíthető.

A fenti esetben a meghibásodott terméket a felhasználónak kell visszaküldenie önköltségen cégünkhöz, a hibajelenség feltárása után állapítjuk meg kinek a jogi kötelezettsége a javításból eredő költségek fedezése.

A jótállást cégűnk vállaja a gyártási hibákra és az 1 ÉVnél (kiterjeszett jótállás esetén a kiterjeszett jótállási időn belül) hamarabb bekövetkezett gyártásból eredő meghibásodásra /kopó alkatrészekre a jótállás nem vonatkozik ,kopó alkatrészek azok a termék alkatrészek vagy önálló alkatrészek amik természetes kopás következtében normál használat során elhasználódnak Pl: fékek,lánc,gumi, racsnik, fogaskerék, szimering, csapágy, középmotorok esetén a hajtás szabadonfutója,   stb...../.

 

FONTOS!!! Elektromos motor rendszerek esetén a túlterhelésből bekövetkezett, vagy nem rendeltetés szerű használatból származó meghibásodásokra, a motor elektromos vezérlésének és tekercselésének leégésére, meghibásodására, kiterjesztett jótállás nem érvényesíthető, tehát a fenti esetekben a meghibásodás költségeit igény esetén a vevőnek kell fedeznie.

 

Kiterjesztett jótállásokból két féle közül választhatsz / díj ellenében /.

+ 1 ÉV kiterjesztett jótállás és + 2 ÉV kiterjesztett jótállás valamelyikét választhatod.

Mindkettő az alap jótálláson felül vehető igénybe és adódik hozzá , így a + 1 ÉV kiterjesztett jótállás igénylése esetén 2 ÉV jótállásod lesz a terméken , ha a + 2 ÉV kiterjeszett jótállást igényeled,akkor már 3 ÉV jótállásod lesz az adott termékre .

 

A kiterjeszett jótállást termékenként lehet igénybe venni /1 termék 1 +kiterjeszett jótállás vásárlás/.

 

A kiterjesztett jótállásra ugyan az a jótállási szabály vonatkozik mint az alap 1 ÉV jótállási időre,kivéve a javítási idő meghosszabbítást , ami ha egy esetleges javítás történik annak van egy javítási ideje és ez az idő nem adódik hozzá a + kiterjesztett jótállási időhöz.

Valamint nem vonatkozik egyik jótállási időszakra sem az akkupakkok kapacitás vesztése a nem rendeltetés szerű téli használat töltés / kisütés következtében,mivel az akkuk töltési/kisütési folyamatának vannak kitételei/szabályai és ennek be nem tartása normál idő előtt tönkre teheti az akkupakkot,az ebből bekövetkezett sérülésre vagy meghibásodásra egyik jótállási forma sem érvényesíthető.

 

A kiterjesztett jótállást a vásárlás napjától /kiszállítás esetén a csomag átvételétől/ számítva lehet igényelni max.6 hónapon belül,azt követően nem.

 

Kiterjesztett jótállás igénylése:

A legjobb ha már a kiválasztott termék vásárlásakor megvásárolod a + kiterjeszett jótállás valamelyikét akár ITT ,ha azonban elfelejtetted a termék vásárlásakor nem probléma ,lehetőséged van a vásárlástól számítva /kiszállítás esetén átvétel napja/ 6 hónapon belül bármikor igényelni (FONTOS: Ha a vásárlást követő 6 hónapon belül bármikor igénybeveszed valamelyik + kiterjeszett jótállást, abban az esetben a kiterjesztett jótállás ideje a meglévő alap jótállás idejének lejárta utáni napon kezdődik.) Ebben az esetben vásárold meg + kiterjeszett jótállásunk valamelyikét akár ITT és küld el emailben a zoldalkatreszek@gmail.com ra már korábban megvásárolt termék számlájának számlaszámát, valamint írd meg /több termék vásárlása esetén/ melyik termékre kéred az érvényesítést / 1 termék  1 + kiterjeszett jótállás/. 

Ezután mi elküldjük neked a már kibővített új jótállási dokumentációt emailben, amit nem szükséges kinyomtatnod ( legyen meg), csak ha a későbbiekben a jótállási jogaid érvényesítése miatt el kell postáznod a terméket nekünk.

 

FONTOS : Mindent elektronikusan mentünk, ezért bármilyen információt emailban tudunk biztosítani.